Smoelenboek

Wilmie Thielen

“Kom in beweging, vandaag nog. Zorg goed voor jezelf, laat je masseren en DANS!!”

Wilmie Thielen is dansdocent en richt zich vooral op de oudere generatie. Wilmie is ondernemend en coördinerend; altijd op zoek is naar verbindingen voor de Aleph. Naast haar werk binnen de Aleph heeft zij een praktijk voor spierontspannings- en babymassage. Met hart en ziel werkt zij voor de Aleph. “De Aleph is het centrum in de gemeente Heusden waar de expertise zit als je het hebt over Kunst en Cultuur. Ik ben mede verantwoordelijk voor de organisatie zoals hij er nu voor staat.” 

Blij wordt Wilmie van haar lessen Dans en Balans. “Met elkaar zetten we een bijzondere energie neer. De lessen zijn veel meer dan even een uurtje dansen. We voelen ons verbonden met elkaar en die verbinding is er ook bij activiteiten voor de Aleph. We zijn altijd aanwezig en geven ook invulling.”

Haar grootste succes is dat ze gaat voor verbinding in mijn lessen. Met docenten, MT, gemeente en andere mogelijke partners. Hierdoor zijn mooie contacten, activiteiten en projecten ontstaan. Daardoor is de Aleph geworden wat het nu is!

“Ik ben trots op wat we hebben neergezet en op alle mooie projecten die er waren en er nog zullen komen. Al vaker stonden we net als nu  op een kruispunt. Vol vertrouwen gaan we de toekomst in: een nieuw gebouw met nieuwe kansen.”

Wilmie