THEMADAG STROMAE

 

stromae-plaat-site2.jpg

Op 19 november 2016 houden we onze themadag. Dit jaar staat de dag in het teken van Stromae: muzikant, danser, ontwerper. Eigenzinnig en gedreven vertelt hij zijn verhaal door middel van zijn songteksten en zijn videoclips. Hij is kind van twee werelden. Wij op onze beurt laten ons inspireren door zijn werk. De dag start om 13.30.

We maken muziek, maken videoclip-dans, gaan patronen drukken en ontwerpen onze (podium)kleding. Deze dag is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor elke leeftijd is er iets te doen!

Kinderen en jongeren onder de 18 kunnen gratis meedoen. Volwassenen betalen voor deelname 7,50 euro. Voor deze 7,50 kan je de hele dag aan elke workshop meedoen! Wil je alleen komen kijken? Dat kan natuurlijk ook, en kijken kost niets!

En het is Allemaal Aleph!

Geef je op voor deze speciale themadag! Heb je niet de hele dag de tijd? Geef je dan op voor één of twee losse modules! Bij opgave vooraf is deelname gegarandeerd.  Natuurlijk kan je ook even binnen komen lopen op de dag zelf.

De dag start om 13.30 uur met een fantastisch optreden van de fanfare van Elshout; 'Eendracht Maakt Macht'. Zij spelen een medley van Stromae-nummers en swingen als nooit tevoren. Na deze feestelijke aftrap starten om 14.00 uur de eerste workshops. De hele dag is er van alles te doen. Op het eind van de dag is er een spetterend dansoptreden van een aantal van onze dansgroepen. Het tijdschema zie je hier:schema stromaedag-def.jpg

Voor meer informatie neem contact op met de Aleph ( laura.hoek@de-aleph.nl ).