THEATERLESSEN VOOR PEUTERS

peuter-WEB.jpg

THEATERLESSEN VOOR PEUTERS

Nieuw bij de Aleph. Vanaf september kunnen peuters bj de Aleph theaterlessen volgen. Samen met een ouder, oma of opa!

Fantasie is de grootste motor waar de theaterlessen op gebaseerd worden. Fantasie is een essentiële bouwsteen in de ontwikkeling van kinderen; het helpt bij sociaal inzicht, maakt creatief en slim.

Prachtig toch dat de belevingswereld van peuters zo rijk is dat we in een lege ruimte via kronkelende bospaden en bomen met hele  grote takken een manier vinden om  er overheen te  stappen of onderdoor te kruipen en bij een  kasteelplein komen. Daar werken we samen bij de waterput om de zware emmers er uit te tillen waarna we in het kasteel de bewegende trappen op  gaan om bij de Koning uit te komen. En die kunnen we alleen met muziekinstrumentjes wakker maken.

Elke les kent een Warming Up, een kern en een afsluiting. Vanuit een Thema, boek of verhaal ontwikkelt de les zich en wordt er gebruik gemaakt van attributen om het verhaal  te  ondersteunen.

In de theaterlessen wordt veel bewogen en gebruik gemaakt van muziek (Fysiek Spel). Op een speelse manier een beroep op de muzikale-, motorische-, cognitieve,  sociaal emotionele-, en taalontwikkeling. Op alle fronten een ontdekkingsreis!

Naast de grove en fijne motoriek is ook taalbeleving een vanzelfsprekend onderdeel van deze lessen. Het gehele dansverhaal wordt ondersteund door verschillende soorten muziek en attributen.

De eerste les kun je altijd eerst een keer proberen. BEL: 0416-320500  of MAIL: info@de-aleph.nl            

 

      Theater | Kids
Dag: vrijdag
Tijd:  10.30 - 11.15
Locatie: de Aleph, Drunen
Docent(en): Nicole Oerlemans
Tarief: 35,-
Aantal lessen: 6
Cursuscode: 7826
Terug naar overzicht Contact

 

        DIRECT INSCHRIJVEN

Inschrijf gegevens cursist

Vul onderstaande formulier in om je aan te melden voor de cursus

MM/DD/YYYY

(klik HIER om de gegevens cursist over te nemen.)

Verdeelt over het aantal maanden zoals vermeld bij de cursusinformatie.

Zie voor uitgebreide informatie over kortingen onze