T'AI CHI CH'UAN/QI GONG 6025

Ik ben Joke van Nyendaal en ga per 7 september qi gong lessen geven op de woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur  bij de Aleph, centrum voor de kunsten . Heb je zin in een proefles, dan ben je van harte welkom!

Zelf ben ik tai chi lessen gaan volgen omdat ik M.E. (Chronisch vermoeidheidsyndroom) had. De westerse artsen konden daar toen nog niets mee en ik ging het alternatieve circuit in. Vanuit die situatie kreeg ik steeds meer interesse in alternatieve geneeswijzen. Toen ik tai chi ging beoefenen, merkte in de loop van de tijd dat ik zelf invloed op mijn gezondheid kon uitoefenen. Mijn interesse voor de BOCAM (Chinese filosofie en geneeswijzen) was gewekt en hierna volgden nog andere opleidingen.

Dit is alleen mijn voorbeeld, maar uit de praktijk ken ik vele anderen die baat hebben of gehad hebben bij deze manier van bewegen.

Sinds 2001 ben ik o.a. bezig met lesgeven; in qi gong en tai chi, massagecursus en de verdieping daarvan. Mijn verdere bezigheden bestaan uit: het behandelen van mensen voor allerlei lichamelijke klachten, counseling, healing en reading met behulp van edelstenen, werken met bloesemremedies, klankschalen en het geven van workshops. Informatie over het hele aanbod Tai Chi, Qi Gong en  andere cursussen van de Aleph vindt je op      www.de-aleph.nl, daar kun je ook inschrijven.

      Dans | Volwassenen
Dag: woensdag
Tijd: 20.00-21.00
Locatie: de Aleph, Drunen
Docent(en): Joke van Nyendaal
Tarief: € 381 of 10 termijnen van € 38,10
Aantal lessen: 32
Cursuscode: 6025
Terug naar overzicht Contact

 

        DIRECT INSCHRIJVEN

Inschrijf gegevens cursist

Vul onderstaande formulier in om je aan te melden voor de cursus

MM/DD/YYYY

(klik HIER om de gegevens cursist over te nemen.)

Verdeelt over het aantal maanden zoals vermeld bij de cursusinformatie.

Zie voor uitgebreide informatie over kortingen onze