MAAK IN 5 AVONDEN EEN BEELD IN SPEKSTEEN

  • 29-01-2015

 

Maak in 5 avonden een beeld in speksteen!
Altijd al een eigengemaakt beeld van steen willen hebben? Doe dan nu mee met een korte workshop bij centrum voor de kunsten de Aleph. In 5 bijeenkomsten wordt je intensief begeleid om met een heus beeld van speksteen naar huis te gaan.
Speksteen is een mooie zachte gemakkelijk te bewerken steensoort in diverse kleuren. Een heerlijke uitdaging om van een ruwe steen een mooi eigen beeld te maken.
Werk vanuit de steen. Kijk naar de vorm van de steen en wat de mogelijkheden zijn. Misschien zie je direct iets in de steen. Misschien ook niet, maar durf aan de slag te gaan. Abstract of realistisch, het hoeft niet gelijk perfect te worden. Begin en verwonder.
Een stuk speksteen, je raspt, je vijlt, je polijst en langzaam vormt zich iets, een vorm abstract of figuratief. Het bewerken van de relatief zachte speksteen is heel verrassend.
Je wordt begeleid op je eigen niveau, waardoor de cursus geschikt is voor beginners en gevorderden. De speksteen dient men voor aanvang van de cursus zelf aan te schaffen, voor informatie zie onder.
Deze korte cursus start op dinsdagavond 29 oktober. De cursusavond is van 19.30-22.00 uur. De kosten € 83,00 excl. materialen. 
Meer info: 0416-320500, info@de-aleph.nl of www.de-aleph.nl.

Altijd al een eigengemaakt beeld van steen willen hebben? Doe dan nu mee met een korte workshop bij centrum voor de kunsten de Aleph. In 5 bijeenkomsten wordt je intensief begeleid om met een heus beeld van speksteen naar huis te gaan.

Speksteen is een mooie zachte gemakkelijk te bewerken steensoort in diverse kleuren. Een heerlijke uitdaging om van een ruwe steen een mooi eigen beeld te maken.Werk vanuit de steen. Kijk naar de vorm van de steen en wat de mogelijkheden zijn. Misschien zie je direct iets in de steen. Misschien ook niet, maar durf aan de slag te gaan. Abstract of realistisch, het hoeft niet gelijk perfect te worden. Begin en verwonder.Een stuk speksteen, je raspt, je vijlt, je polijst en langzaam vormt zich iets, een vorm abstract of figuratief. Het bewerken van de relatief zachte speksteen is heel verrassend. Je wordt begeleid op je eigen niveau, waardoor de cursus geschikt is voor beginners en gevorderden. De speksteen dient men voor aanvang van de cursus zelf aan te schaffen, voor informatie zie onder.

Met deze korte cursus kunt u gedurende het hele seizoen starten. De cursusavond is van 19.30-22.00 uur. De kosten zijn € 83,00 excl. materialen. Meer info 0416 320500, voor inschrijven kijk hier


Maya virgin 3 2012.jpg


Schrijf je in voor de aleph nieuwsbrief


Behalve via het nieuws op deze website kunnen wij u ook per email informeren over de laatste ontwikkelingen.

Naam:
 Email :