HOUTBEWERKEN OP DONDERDAG

  • 21-09-2016

Altijd al een zelfgemaakt meubel willen hebben? Doe dan nu mee met de korte workshop bij de Aleph. In 5 lessen word je intensief begeleid om met een heus meubelstuk naar huis te gaan.

 In vijf lessen maak je kennis met het vak meubelmaken door het vervaardigen van een eenvoudig meubelstuk. Startend met een eigen ontwerp ga je onder professionele begeleiding je werkstuk maken, waarbij je gebruik kunt maken van onze houtbewerkingsmachines.

In deze cursus leer je technieken zoals frezen, fineren en komen technieken zoals zwaluwstaartverbindingen en pen/gat verbindingen aan bod. Deze cursus start op donderdag 22 september en is van 19.30 uur tot 22.00 uur. De korte cursus kost 89 euro, exclusief materiaal. Heb je de smaak te pakken? Dan kan je meteen doorstromen naar de jaarcursus houtbewerken.

Geef je op door een mail te sturen naar info@de-aleph.nl of bel : 0416-320500

Cursist aan het woord:

“De cursus houtbewerking heeft één nadeel: hij is zeer verslavend en daarom ook te kort;     in een mum van tijd wil je meer en beter, niet in de minste plaats door de deskundigheid   van Mark, Henk en Bart, die alle geduld en creativiteit inzetten om er iets moois van te maken, daarbij geholpen door een deskundig en kritisch oog.

Denk daarbij niet dat je met grote stappen snel thuis bent: het kan altijd beter, nauwkeuriger, mooier. De vervolgcursus van 12 lessen is dan ook eigenlijk een must:  al doende leer je en wordt het resultaat nog leuker ook. Ik heb genoten vorig jaar en ga dit jaar vrolijk verder.”

Paul


Schrijf je in voor de aleph nieuwsbrief


Behalve via het nieuws op deze website kunnen wij u ook per email informeren over de laatste ontwikkelingen.

Naam:
 Email :