EEN FOTO VAN JE KLEINKIND OP EEN BORD.

  • 25-11-2014


Een foto van jezelf, je kind of kleinkind op een bord of schaal. 
Een mooi cadeau om te geven of te krijgen
In de ‘grote’ keramiekcursus op woensdagavond presenteert de Aleph Beeldend een bijzondere, korte workshop ‘Transfers op keramiek’. In vijf lessen leert kunstenaardocent Gert de Mulderje over de uiteenlopende technieken van keramische vormgeving. En maak je je eigen afbeeldingen op een bord of schaal.Lees meer
Transfers zijn een soort van plakplaatjes met een afbeelding die bestaan uit keramische pigmenten en een coating. Transfers kunnen op een al gebakken en geglazuurd voorwerp worden aangebracht. 
De afbeelding is (afhankelijk van het glazuur) krasvast, gebruiksvriendelijk en vaatwasmachinebestendig! Breng je eigen keramische voorwerp mee (liefst iets plats, bord of kom met platte bodem), en je eigen afbeeldingen op een usb­stick.
De workshop ‘Je foto op keramiek’ wordt gegeven op de woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur, vanaf 29 oktober. De cursusprijs bedraagt € 83,-  Meer info en aanmelden: info@de-aleph.nl of 0416-320500.

Dat is een mooi cadeau om te geven of te krijgen! Een foto van jezelf, je kind of kleinkind op een bord of schaal. 

In de ‘grote’ keramiekcursus op woensdagavond presenteert de Aleph Beeldend een bijzondere, korte workshop ‘Transfers op keramiek’. In vijf lessen leert kunstenaardocent Gert de Mulder je over de uiteenlopende technieken van keramische vormgeving. En maak je je eigen afbeeldingen op een bord of schaal.Dat kan natuurlijk elke foto zijn die je leuk vindt.

Transfers zijn een soort van plakplaatjes met een afbeelding die bestaan uit keramische pigmenten en een coating. Transfers kunnen op een al gebakken en geglazuurd voorwerp worden aangebracht. De afbeelding is (afhankelijk van het glazuur) krasvast, gebruiksvriendelijk en vaatwasmachinebestendig! Breng je eigen keramische voorwerp mee (liefst iets plats, bord of kom met platte bodem), en je eigen afbeeldingen op een usb­stick.

De workshop ‘Je foto op keramiek’ wordt gegeven op de woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Met deze korte cursus kunt u gedurende het hele seizoen starten. De cursusprijs bedraagt € 83,-  Meer info 0416-320500 voor inschrijven kijk hier.


kera.jpg


Schrijf je in voor de aleph nieuwsbrief


Behalve via het nieuws op deze website kunnen wij u ook per email informeren over de laatste ontwikkelingen.

Naam:
 Email :