CARROUSEL GAAT VAN START

  • 26-09-2014

hometheater.jpg

Draai mee in de kunst-carrousel en doe mee met alle ' kunsten'!  30 september begint de carrousel te draaien.

 

Voor meer informatie kijk op:www.mikz.nl   Opgeven kan via: sietske.oosthout@de-aleph.nl — bij De Aleph.

 

Een samenwerking tussen Mikz kinderopvang en centrum voor de kunsten de Aleph.

Doe mee met de Kunst-Carrousel op dinsdagmiddag! Ontdek verschillende disciplines binnen de Aleph. Alles komt aan bod: beeldend, theater, muziek en dans!

4 x Beeldend (vanaf 24 februari)

4 x Theater (vanaf 24 maart)

4 x Muziek (vanaf 21 april)

4 x Dans (vanaf 2 juni)

 

Blok 1: Beeldend – Kinderatelier

Tijd: 16.15u-17.45u

Let op! Langere les!

Docent: Ton Lammers

Data: 24 februari- 3 -10 -17 maart

Vanuit je fantasie zelf beelden maken! In het atelier ga je als een echte kunstenaar zelf aan de slag. Je kunt van alles gebruiken om ruimtelijke beelden te maken. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter; hard, zacht of misschien wel vloeibaar, zwaar of juist heel licht, dun of dik, stug en weerbarstig of soepel en meegaand. We verkennen materialen als klei, papier, hout, gips, draad, 'afval' en nog veel meer. We kunnen het kneden, snijden, hakken, raspen, scheuren, zagen, timmeren, stapelen, binden, lijmen, solderen - alles wat maar nodig is om je eigen beeld te maken.

       Foto_1_kunstcarrousel.png

Blok 2:Theater – Moviemaker

Tijd: 16.15u-17.15u

Docente: Sietske Oosthout

Data: 4 - 31 maart 7-14 apri

Aan de hand van spelopdrachten komen we op ideeën voor een verhaal. Na het bedenken van een spannend verhaal voor een film is het tijd om te gaan spelen voor de camera. Samen maken we een filmpje die je via Internet na afloop van de vier lessen toegestuurd krijgt.

Foto_2__kunstcarrousel.png

Blok 3: Muziek

Tijd: 16.15u-17.15u

Docente: nog niet bekend

Data: 21 april-12 -19 - 26 mei

Gekwalificeerde muziekles, zonder dat het ten koste gaat van het speelplezier. Want dat staat bij iedere cursus voorop. Wil je voelen en horen hoe het is om op verschillende instrumenten te spelen? Wil je snappen wat de betekenis is van al die bolletjes en strepen op het muziekpapier? Natuurlijk blijf je zingen, bewegen en improviseren op klank en ritme. In de lessen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van ritme-instrumenten en melodie-instrumenten. Ook maak je kennis met de meest voorkomende instrumenten zoals piano, gitaar, fluit, trompet en drumstel.

 Foto_3__kunstcarrousel.png

Blok 4: Dans – Allround Dance Moves

Tijd: 16.15u-17.15u

Docente: Ilse Spruijt

Data: 2-9-16-23 juni

Bij Allround Dance Moves(ADM) krijg je danstechnieken van klassiek ballet, moderne dans, jazzdans en Urban style door elkaar heen. Zo krijg je de basis van klassiek ballet, zoals werken aan de barre, maar ook springen, rollen en draaien zoals in moderne dans, en swingen als in jazz, streetdance, hip hop of musicaldans.

 

Aanmelden via Mikz

De Mikz Kunst-Carrousel start op 30 september. Elke dinsdag mogen 10 kinderen van BSO Sportpark zich opgeven voor een blok van 4 lessen. De kinderen gaan na school naar BSO Sportpark. Daar krijgen de kinderen fruit en drinken. De kinderen gaan daarna met begeleiding van Mikz naar de Aleph. De les start om 16.15u en duurt tot 17.15, alleen de lessen Beeldend duren tot 17.45. De kinderen kunnen door hun ouders aansluitend bij De Aleph worden opgehaald of gaan na afloop weer mee terug naar BSO Sportpark. De BSO kinderen kunnen zich aanmelden via BSO Sportpark.

Voor de kinderen van Mikz zijn er geen extra kosten aan verbonden.

 

Aanmelden via Aleph

Maakt uw kind geen gebruik van de naschoolse opvang, dan kunt u uw kind rechtstreeks aanmelden via de Aleph: sietske.oosthout@de-aleph.nl

Kosten: 16 lessen € 69,-

 

Schrijf snel in want VOL=VOL.


Schrijf je in voor de aleph nieuwsbrief


Behalve via het nieuws op deze website kunnen wij u ook per email informeren over de laatste ontwikkelingen.

Naam:
 Email :