GUSTAV KLIMT THEMADAG

 

GKlimt2-site.jpg

Op 3 februari 2018 houden we een speciale themadag. Deze dag staat in in het teken van GUSTAV KLIMT. De dag start om 13.00 uur.

We starten met een lezing van Jana Waarts over Gustav Klimt en de tijdgeest, en vervolgens gaan we ons verdiepen in allerlei ambachtelijke technieken. Ook kan je je opgeven voor een bijzondere workshop fotografie, waarin alles draait om studiobelichting en het fotograferen van metalen. Voor elke leeftijd is er iets te doen!

Kinderen en jongeren onder de 18 kunnen gratis meedoen. Volwassenen betalen voor deelname 7,50 euro. Voor deze 7,50 kan je de hele dag aan elke workshop meedoen!

En het is Allemaal Aleph!

Geef je HIER op voor deze speciale themadag! Heb je niet de hele dag de tijd? Geef je dan op voor één of twee losse modules! Bij opgave vooraf is deelname gegarandeerd.  Natuurlijk kan je ook even binnen komen lopen op de dag zelf.

De dag start om 13.00 uur met de lezing over Gustav Klimt, gegeven door Jana Waarts. Na deze inspirerende aftrap starten om 14.00 uur de inloop-workshops die tot 17.00 uur duren. De hele dag is er van alles te doen en te zien.

Het schema van de dag is als volgt:

schema Klimt-dag_def.jpg

Voor meer informatie neem contact op met de Aleph ( laura.hoek@de-aleph.nl ).