BEDRIJVEN

header bedrijven.jpg

Met uw medewerkers samen creatief actief bij de Aleph

Zoekt u een originele invulling voor uw jaarlijkse bedrijfsuitje? Een energieke bezigheid voor uw teambuildingevent? De Aleph, hét centrum voor de kunsten in Heusden, presenteert u tal van creatieve ontdekkingen en culturele ervaringen: verrassende, gevarieerde en betaalbare groepsarrangementen op maat, ideaal voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of constructieve teambuilding.

Samen werken aan een groot schilderij bijvoorbeeld. Theater-, dans-, of muziekworkshops. Beeldhouwen of fotograferen. Is uw team toe aan geestelijke en lichamelijke rust? Een workshop T’ai Chi brengt uw afdeling in balans. Of u nu met zeven of met tachtig medewerkers komt: door samen creatief bezig te zijn, ontdekt u onvermoede kanten. Van uzelf. En van uw collega’s. Bij de Aleph.

Creativiteit wordt steeds belangrijker, in elke bedrijfssector. Creatief bezig zijn is bovendien ontspannend en inspirerend. Centrum voor de kunsten de Aleph biedt een breed en bont aanbod van kunstzinnige cursussen en workshops – voor elk wat wils.

Investeer in de creativiteit van uw medewerkers of verras ze met een origineel sinterklaas- of kerstcadeau: geef ze een cursus! We helpen ze graag bij het kiezen en bieden (gratis) proeflessen om zelf te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Bij de Aleph

Meer weten? We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is bij de Aleph.

Bel 0416 320500 of mail info@de-aleph.nl