5 X 5 ; 5 KORTE CURSUSSEN OP WOENSDAG

 

Édouard Manet 1863... Pablo Picasso 1960.jpg
Op woensdagavond presenteert de Aleph een serie van 5 modules. Elke module heeft zijn eigen onderwerp en wordt door een speclaist in dit vakgebied gegeven.
Iedere module is los te volgen; natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om alle 5 de modules te volgen tegen gereduceerd tarief.
Har van de Put start met een module 'schilderen naar kunstbeschouwing'. Deze module bestaat uit 5 lesavonden: 1 les kunstbeschouwing en 4 lessen schilderen. Aan de hand van voorbeelden uit de kunstgeschiedenis wordt dieper ingegaan op de inhoud en opbouw van uiteenlopende schilderijen. Van daaruit wordt een opdracht geformuleerd voor de volgende vier lessen waarin de cursist zelf met verf aan de slag gaat (van 14 september tot en met 12 oktober)
Nora Tholhuijsen vervolgt met module twee: 'tekenen naar de waarneming'. Hoe zit het nou ook alweer? Hoe teken je perspectief, of maak je een voorwerp wat meer losstaand? Hoe krijg ik schaduw en licht en hoe teken je ook alweer een plooi? Nora helpt je op weg met het vergaren van deze noodzakelijke kennis. ( van 19 oktober tot en met 24 november)
Monique Broekman geeft module nummer drie. Vijf weken model en portret tekenen en schilderen (van 7 december tot en met 25 januari 2017)
Peter Koene geeft een masterclass kopersulfaat etsen. (van 1 februari tot en met 8 maart)
We sluiten af met een module illustreren.

Voor meer informatie neem contact op met de Aleph ( laura.hoek@de-aleph.nl ).

 

En het is Allemaal Aleph!

dfb9b9d4-6686-417c-ba10-bfc2399f7d5d-2060x1236.jpg
SCHILDEREN-BESCHOUWING
resolve.jpg
TEKENEN-WAARNEMING
model.jpg
MODEL
etsmateriaal4.jpg
KOPERSULFAAT ETSEN
workshop kleurenSITE.jpg
ILLUSTREREN